‘Yılın Bankası’ Odeabank

‘Yılın Bankası’ Odeabank​

‘Yılın Bankası’ Odeabank

Türk bankacılık sektörünün genç ve yenilikçi oyuncusu Odeabank, uluslararası iş dünyasının saygın ödüllerinden Stevie Awards'ta
Bankacılık kategorisinde “Yılın Şirketi” seçildi. Farklı ürün ve
hizmetleriyle toplam 10 ödül alan Odeabank, Stevie Awards 2015’te Türkiye’den en fazla ödül kazanan banka oldu.

Türk bankacılık sektörünün genç ve yenilikçi oyuncusu Odeabank, uluslararası iş dünyasının saygın ödüllerinden Stevie Awards 2015'te Bankacılık kategorisinde
“Yılın Şirketi” seçilerek, farklı ürün ve hizmetleriyle toplamda 10 ödül kazandı. Hızlı büyüme performansı, kişiye özel bankacılık hizmetleri, teknolojik yatırımları ve başarılı yönetim modeliyle uluslararası arenada takdir toplamaya devam eden Odeabank, 1 altın, 5 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 10 ödül ile Stevie Awards 2015’e Türkiye’den katılıp
en fazla ödül kazanan banka oldu.

Dünyanın en iyilerinin yarıştığı 12. Stevie Awards'ta kazanılan ödülleri değerlendiren Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, "Yaklaşık üç yıldır faaliyet gösteren genç bir banka olarak, uluslararası arenada bu kadar takdir görebilmek gurur verici. İçinde bulunduğumuz bilgi çağının tüm yeniliklerini bankacılık sektörüne entegre ederek geleceğin bankasını kurduk. Kuruluşumuzdan bu yana göstermiş olduğumuz performans ve uluslararası arenada kazanmış olduğumuz prestijli ödüller emin ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ettiğimizin bir göstergesi ve teyidi niteliğinde” dedi.

Türkiye'de bankacılık sektörüne Ekim 2012’de hızlı bir giriş yapan ve Haziran 2015 itibariyle aktiflerini 29 milyar TL’ye, toplam kredilerini 20 milyar TL’ye, mevduatlarını ise 23.5 milyar TL’ye yükselten Odeabank, 12. Stevie Awards'ta, bankacılık kategorisinde altın ödülün sahibi olarak “Yılın Şirketi” seçildi. Odeabank ayrıca, “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Şirketi” ve “Avrupa’nın En İnovatif Şirketi” dallarında gümüş ödül kazanarak, hızlı büyüme performansı ve yenilikçilik alanındaki başarılarını uluslararası arenada da teyit etmiş oldu.

Odeabank’ın 12. Stevie Awards’ta Bankacılık kategorisinde “Yılın Şirketi” seçilerek kazanmış olduğu altın ödülün yanı sıra aldığı gümüş ve bronz ödüller ise şöyle:

12. Stevie Awards’ta Odeabank'ın Gümüş Ödülleri

• Odeabank A.Ş. / Avrupa’nın En İnovatif Şirketi
  • Odeabank A.Ş. / Avrupa'da Yılın En Hızlı Büyüyen Şirketi
  • Odeabank Kredi Kartı Pazarlama Ekibi / En İyi Pazarlama Ekibi
  • Odeabank Entegre Mobil Deneyimi / En İyi Entegre Mobil Deneyim
  • Odeabank Facebook Sayfası / En iyi Facebook Sayfası veya Grubu

12. Stevie Awards’ta Odeabank'ın Bronz ödülleri

• Odeabank Mobil Uygulaması -“Unique” Projesi / Yılın En İyi Yeni Ürün veya Hizmeti – Finansal Servisler
  • Odeabank Bank'O Card İnternet Sayfası / En İyi Arayüz Tasarımı
  • Odeabank CTO Tayfun Küçük / Yılın Teknoloji-IT Yöneticisi