Bilgi Sistemleri Tebliği Müşteri Bilgilendirmesi - Dijital Kanallarımızı Kullanan Müşterilerimiz​

1 Temmuz 2020 itibarıyla yürürlüğe girecek olan “Bankaların Bilgi Sistemleri ve Elektronik Bankacılık Hizmetleri Hakkında Yönetmelik’’ ile ekstre, dekont ve hesap özeti gönderimlerini etkileyen, veri güvenliği ve işlem kolaylığını gözeten yeni düzenlemeler hayata geçirilecektir.

Mevcut uygulamamızda, ekstre, dekont ve hesap özeti gibi hassas veri içeren dokümanlarını e-posta veya SMS üzerinden alan dijital kanal (Mobil ve İnternet Bankacılığı) kullanıcısı müşterilerimiz, ilgili dokümanlara 1 Temmuz itibarıyla sadece Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımız üzerinden erişebilecektir.

Veri güvenliğinizi artırmayı amaçlayan bu uygulama uyarınca; bahsi geçen dokümanlara erişmek için Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımıza hemen giriş yapabilir, bankacılık işlemlerinizi dilediğiniz zaman, dileğiniz yerden, güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İletişim Tercihlerinizi 444 8 444 İletişim Merkezimizi arayarak değiştirebilirsiniz.

Bu süreçte herhangi bir aksama yaşamamanız için 1 Temmuz itibariyle bu bilgilerin SMS ve e-posta kanalından gönderilemeyeceğini hatırlatmak isteriz.​​