Odeabank, Türkiye’nin En Değerli Markaları arasında

Odeabank, Türkiye’nin En Değerli Markaları arasında​

Odeabank, Türkiye’nin En Değerli Markaları arasında

Odeabank, bağımsız marka değerleme kuruluşu Brand Finance’ın 2020 ‘Türkiye’nin En Değerli ve Güçlü Markaları’ listesine girdi. Odeabank Genel Müdürü Mert Öncü, Türkiye’nin en genç özel mevduat bankası olarak, başarılarının Brand Finance tarafından da teyit edilmiş olmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

TÜRKİYE’NİN genç ve dinamik bankası Odeabank, bağımsız marka değerleme kuruluşu Brand Finance tarafından 14 yıldır yapılan ‘Türkiye’nin En Değerli ve Güçlü Markaları Raporu’na bu yıl ilk kez girdi.

Bu yıl kuruluşunun 8. yılını kutlayacak olan Odeabank aynı zamanda Türkiye’nin en genç özel mevduat bankası olmasıyla da öne çıkıyor. Türkiye’nin En Değerli ve Güçlü Markaları sıralamasına 57. sıradan giren Odeabank, sıralamada sadece bankalar değerlendirildiğinde en değerli 12. banka oldu.

Odeabank Genel Müdürü Mert Öncü, Odeabank’ın Brand Finance’ın raporuna girmesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Türkiye'nin en genç özel mevduat bankası olarak bu başarıyı kısa sürede yakalamak ancak büyük bir emek ve vizyonla mümkün olur. Bu büyük başarıya ulaşmamızda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma, müşterilerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederim. Odeabank olarak kurulduğumuz günden beri yenilikçi ve farklı bir bankacılık anlayışını müşterilerimizle tanıştırmaya devam ediyoruz. Bu anlayışın ve çalışmalarımızın Brand Finance tarafından da teyit edilmiş olmasından dolayı mutluyuz.

2019’da yapısal ve finansal hedeflerinin tamamını gerçekleştirdiklerini belirten Mert Öncü şöyle devam etti: “2020 yılının ilk çeyreği, tüm dünyayı etkileyen COVID-19 salgınına rağmen bizim için başarılı bir dönem oldu. Önceliğimiz, içinde bulunduğumuz dönemde çalışanlarımızın sağlık ve güvenliğini sağlamak ve her zaman müşterilerimize güvenli ve hızlı bir şekilde hizmet vermek oldu. Üretime ve ihracata dönük yüksek katma değerli sektörlere ve firmalara, geniş ürün yelpazemiz ve uzmanlığımızla hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Odeabank olarak önümüzdeki dönemde de Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz."