Odeabank Stevie Awards’ta ödülleri topladı

Odeabank Stevie Awards’ta ödülleri topladı​

Odeabank Stevie Awards’ta ödülleri topladı

Türk bankacılık sektörünün genç ve yenilikçi oyuncusu Odeabank, Stevie Awards’ta 4 altın, 1 gümüş ve 8 bronz olmak üzere toplamda 13 ayrı ödüle layık görüldü. Odeabank, Türkiye’den yarışmaya katılan tüm bankalar arasında en fazla ödülün sahibi oldu.

Başarıları yurtiçi ve yurtdışında prestijli kurumlar tarafından defalarca kez onaylanan Türk bankacılık sektörünün genç ve yenilikçi oyuncusu Odeabank, Stevie Awards’ta bir kez daha ödülleri topladı. Odeabank, Uluslararası iş dünyasının en saygın ödül programlarından Stevie Awards’ta, bankacılık kategorisinde ‘Yılın Bankası’ ödülü başta olmak üzere, finans alanında ‘Yılın En Yeni Ürün ve Servisi’ ödülü ile ‘En İyi Mobil Aplikasyon’ ve ‘En İyi Entegre Mobil Deneyimi’ alanlarında altın ödüle layık görüldü.

Dünyanın en iyilerinin yarıştığı 13. Stevie Awards'ta kazanılan ödülleri değerlendiren Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, 2012 yılında sıfırdan kurulan bir banka olarak uluslararası arenada sürekli takdir görmenin mutluluk ve gururunu yaşadıklarını belirterek; Aldığımız ödüllerin, Odeabank’ın başarı hikayesinin uluslararası arenada da teyidi niteliğinde olduğuna inanıyoruz. Teknolojimizle, genç ve dinamik ekibimizle, bize inanan ve güvenen müşterilerimizle başarılarımızın devamı için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Odeabank, geçtiğimiz yıl da Stevie Awards’ta Bankacılık kategorisinde “Yılın Şirketi” seçilmiş ve toplamda 10 ödül kazanmıştı.

13. Stevie Awards’ta Odeabank'ın Altın Ödülleri

• Odeabank A.Ş. / Yılın Şirketi - Bankacılık
  • Odeabank Unique Projesi - Mobil Uygulama / Business
  • Odeabank Direkt Bankacılık Kanallarının Yenilenmesi / Yılın En İyi Ürün ve Hizmeti – Finansal Hizmetler