Odeabank, Türkiye’de 6. yılını kutladı

Odeabank, Türkiye’de 6. yılını kutladı​

Odeabank, Türkiye’de 6. yılını kutladı

Türkiye’nin genç ve dinamik bankası Odeabank, sektörün önemli oyuncuları arasında yer alarak başarılarla dolu 6. yılını geride bıraktı. Türk bankacılık sektöründe 15 yıl aradan sonra sıfırdan lisans alan ilk banka olan ve 2012 yılında faaliyete geçen Odeabank, Türkiye’deki faaliyetlerinin 6. yılına girdi. Türkiye’deki faaliyetlerine başladığı günden bu yana sektörün üzerinde bir büyüme performansı ortaya koyarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdüren Odeabank, özel mevduat bankaları arasında aktif büyüklükte ilk 10 bankadan biri oldu. Odeabank Genel Müdürü Mert Öncü, Odeabank’ın, altı yıl gibi kısa bir süre içinde Türkiye'nin en yenilikçi ve en rekabetçi bankalarından biri haline geldiğine dikkat çekti.Mert Öncü, Odeabank’ın geleceğe yönelik hedefleriyle ilgili şunları söyledi: "Odeabank olarak, Lübnan’ın en büyük ve en itibarlı finansal kurumu, Orta Doğu’nun lider bankalarından biri olan Bank Audi Grubu başta olmak üzere, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Uluslararası Finans Kuruluşu (IFC) ve diğer sermayedarlarının, kurulduğu günden bu yana aynı şevk ve heyecanla çalışan dinamik ekibinin ve müşterilerinin de desteği ve güveniyle önümüzdeki yıllarda çok daha büyük başarılara imza atmayı planlıyoruz. Ülkemize, müşterilerimize, birlikte yürüdüğümüz paydaşlarımıza ve hissedarlarımıza değer katmayı her zaman önceliğimiz olarak gördük. Bu önceliklerimiz doğrultusunda hedefimiz, teknolojik altyapısı ve deneyimli insan kaynağı ile hızlı hizmet veren, ‘size özel bankacılık’ felsefesiyle müşterilerini iş modelinin merkezine alan bir banka olmak. Odeabank olarak, ülke ekonomisine olan uzun vadeli inancımız ile ekonomiye kaynak sağlamaya devam edeceğiz."