Kampanyalar

Hemen Odealı olun, 10.000 TL yatırımınıza 1.000 TL’ye varan Hediye Fon fırsatını kaçırmayın!

Hemen Odealı olun, 10.000 TL yatırımınıza 1.000 TL’ye varan Hediye Fon fırsatını kaçırmayın!

Kampanya Koşulları

• Kampanyadan 19 Şubat 2024- 30 Nisan 2024 tarihleri arasında dijital kanallardan başvuru formunu tamamlayarak dolduran yeni müşterilerimiz veya Odeabank A.Ş. şubelerinden hesap açan yeni müşterilerimiz aşağıdaki koşulları yerine getirerek faydalanabilecektir.

• İlgili tarih aralığında yeni müşterimiz olan gerçek kişilerin, 30 Nisan 2024 tarihine kadar 10.000 TL değerinde yatırım ürünü (ek-1’deki seçili yatırım fonları, seçili yatırım fonlarını içeren Rob’o Portföy, hisse senedi, tahvil, eurobond ve bono) alım işlemlerinin tamamlanmış olması ve ardından yine bu tarihe kadar mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılması gerekmektedir.

• Kampanyaya katılım tek seferliktir ve ödül kazanımı, kampanya katılım şartlarını sağlayan ilk 2.000 müşteri ile sınırlandırılmıştır. Kampanya katılımı 2.000 müşteri sınırına ulaşıldığında veya 30 Nisan 2024 tarihinde sonlanır.

• 10.000 TL değerinde yatırım ürünü almış ve mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılmış yeni müşterilerimiz, kampanya katılımları başarılı şekilde gerçekleştiği anda 250 TL değerinde Hediye Fon kazanacaktır. Kampanya katılımı gerçekleştikten sonraki 30 gün boyunca ortalama minimum 10.000 TL değerinde yatırım ürünü (ekli yatırım fonları, ekli yatırım fonlarını içeren Rob’o Portföy, hisse senedi, tahvil, eurobond ve bono) bulundurmaya devam etmeleri halinde 30 günlük süre sonunda ek 750 TL değerinde daha Hediye Fon kazanarak toplamda 1.000 TL değerinde Hediye fon kazanmış olacaklardır. Katılım anındaki 10.000 TL hesaplanırken yabancı para cinsinden olan yatırım ürünlerinin bakiye büyülüğü katıl’a basıldığı anda geçerli olan kur ile Türk Lirası karşılığı üzerinden hesaplanacaktır.

• 10.000 TL’lik aylık ortalama yatırım ürün bakiyesi hesaplanırken portföyün değer kazanç ve kayıpları da hesaplamaya dahil olacaktır ve hesaplamalar gün sonu portföy kapanış değeri ile yapılacaktır. Örneğin, ilk 20 gün ortalama toplam yatırım büyüklüğü 10.000 TL olan müşterinin son 10 gün toplam yatırım büyüklüğü 0 TL ise, 30 gün ortalaması 10.000 TL üzeri olmadığı için 750 TL’lik ek hediye fon ödülünü kazanamayacaktır.

• 250 TL’lik hediye fon’un 30 gün ortalama bakiye hesaplama süresi içerisinde kullanılarak fon alınmış olması halinde buradaki fon değeri de 10.000 TL’lik hesaplamaya dahil olacaktır, hediye fon katılma payı alımı yapılmaması durumunda hesaplamaya dahil olmayacaktır. 30 günlük süre içerisinde hediye fon katılma paylarının nakde çevrilmesi hâlinde ise yalnızca fon katılma payına sahip olunan günler 10.000 TL’lik portföy değeri hesabında dikkate alınacaktır.

• Kazanılan hediye fon ödülü bakiyeleri müşterilerin hesaplarında kazanıldığı anda görülebilecek ve hak kazanılan hediye fonların alımı için talimat (emir) işlemleri 7 gün 24 saat yapılabilecektir. Fon alım talimatları ile hediye fon seçilerek alım yapılabilmesi için son tarih 7 Haziran 2024’tür.

• Hediye fon bakiyeleri için mobil uygulama üzerinden fon seçimi yapılması gerekmektedir. Müşteriler kazanılan bakiyeleri ek-2’de yer alan hediye fonlar arasından seçerek kullanabilirler. Her iki ödülü birden kazanan müşteriler, bu iki fon hediyesini birleştiremezler. 750 TL hediye fon ödülü ile fon alınabilmesi için önce 250 TL hediye fon ödülünün seçilmesi ve fon alınması gerekmektedir. Alım yapılmış olan hediye fonlar istenildiği zaman satım yapılarak nakite çevrilebilir. Hediye fon ödülü ile yapılan fon alım emrinin nominal tutarından bir adet fon katılma payı alımına yeterli olmayacak tutarda artan (tortu) bakiye olması halinde ilgili bakiye müşterinin Odeabank nezdinde açılmış ilk vadesiz hesabına aktarılacaktır.

• Kampanya kapsamında hediye kazanımı için bulundurulması gereken bakiyeyi sağlamak için alınabilecek seçili fon listesi Ek-1’de, kampanya kapsamında hediye edilecek ve müşteriler tarafından aralarından seçim yapılabilecek fon listesi ise Ek-2’de yer almaktadır.

• Kampanya boyunca ilgili promosyon kampanyasına ilişkin maliyetler hiçbir şekilde kampanya kapsamında kullanılan yatırım fonlarına yansıtılmayacaktır.

• Kampanyaya konu (Kampanya kapsamında hediye kazanımı için bulundurulması gereken bakiyeyi sağlamak için alınabilecek fonlar) fonların yönetim ücretleri 31 Aralık 2024’e kadar değişmeyecek olup bu tarihten sonra değişkenlik gösterebilir.

• Eklerde yer verilen yatırım fonlarının yatırım stratejileri, izahnameleri, fonlara ilişkin yatırımcı bilgi formları ile bağlı oldukları şemsiye fonlarının içtüzükleri Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (www.kap.org.tr) yer verilen ilgili fonların ana sayfasında yer almaktadır. Eklerde yer verilen kampanyaya dâhil yatırım fonlarının getirileri, yatırım stratejilerine ve piyasa koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

• Yeni yatırım ürünü kapsamına, dâhil olup itfa/tasfiye olacak fonlar listeden çıkarılacak ve yapılan değişiklikler konusunda müşterilere bilgi verilecektir.