Kampanyalar

Hemen Odealı olun, hisse senedi komisyonunuzun 1.000 TL’si bizden olsun!

1 Şubat-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapacağınız hisse senedi işlemlerinde komisyonun %50’sini, 1.000 TL’ye kadar iade alın.

Kampanya Koşulları

• Kampanyadan 01 Şubat 2024- 30 Nisan 2024 tarihleri arasında dijital kanallardan (mobil bankacılık, internet bankacılığı) hesap açılışı için gerekli başvuru formunu doldurarak tamamlayan veya Odeabank A.Ş. şubelerinden hesap açan bireysel yeni müşterilerimiz aşağıdaki koşulları yerine getirerek faydalanabilecektir.

• İlgili tarih aralığında yeni müşterimiz olan gerçek kişilerin, Odeabank üzerinden, kaldıraçlı alım satım işlemleri hariç olmak üzere, ilk kez emir iletimine aracılık kapsamında çalıştığımız Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Tacirler) nezdinde yatırım hesabı açarak bu hesapta kampanya dönemi içinde gerçekleştirilecek pay senedi alım/satım işlemlerinde ödeyecekleri toplam komisyon tutarının %50’sinin (bsmv hariç) iade edilmesi planlanmaktadır. Borsa payı ve Takas işlem masraf maliyetleri müşteriye ait olup, bu kısma dair bir iade yapılmayacak ve kampanya kapsamında iade edilecek azami toplam komisyon iadesi tutarı 1.000 TL ile sınırlı olacaktır. Örneğin, ilgili koşulları sağlayan müşterimizin kampanya dönemi içinde pay senedi alım/satım işlemlerinde yönelik ödeyecek olduğu toplam komisyon tutarının 300 TL olması halinde, kendilerine 150 TL iade yapılacaktır. Ödeyecek oldukları toplam komisyon tutarının 2.500 TL olması halinde ise kendilerine en fazla 1.000 TL iade yapılacaktır.

• Kampanya, ilgili koşulları yerine getirerek pay senedi alım/satım işlemi gerçekleştirecek olan ilk 1.000 müşteri ile sınırlıdır. İlk 1.000 müşteri haricindeki müşterilerimiz koşulları yerine getirmiş olsalar dahi komisyon iadesi elde edemeyecektir.

• Kampanya dahilinde sadece pay senedi işlemleri dikkate alınacak olup, kaldıraçlı işlemler, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) kapsamında yapılacak işlemler ile kampanya dönemi içinde gerçekleşecek halka arzlara yönelik pay senedi alım/satım işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.

• Bankamız müşterisi olmadan önce Tacirler nezdinde yatırım hesabına sahip müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır. Tacirler nezdindeki yatırım hesabının 1 Şubat 2024- 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Odeabank üzerinden açılması gerekmektedir. Tacirler nezdinde yatırım hesabı bankamız üzerinden açılmamış müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

• Koşulu yerine getirerek komisyon iadesine hak kazanan müşterilerin komisyon iadeleri 21 Mayıs 2024 gün sonunda Odeabank nezdinde açılmış olan ilk TL vadesiz hesaba yapılacaktır. İadenin yapılabilmesi için ilgili vadesiz hesabın 21.05.2024 tarihinde açık olması gerekmektedir, aksi durumda iade gerçekleştirilmeyecektir. Kampanya bitiş tarihi 29 Şubat 2024’ten 30 Nisan 2024’e uzatılmış olduğundan, Şubat ayı içerisinde müşteri olup koşulu yerine getirerek, kampanyanın önceki duyurusunda olduğu üzere komisyon iadesine 20 Mart 2024’te hak kazanan müşterilerimize iadeleri ilgili tarihte yapılacak olup, eğer kampanya koşulları kapsamında ek bir iadeye daha hak kazanırlarsa 21 Mayıs 2024 tarihinde ise ek iadeleri gerçekleşecektir, ek kazanım olmaması halinde farklı bir iade yapılmayacaktır.

• Kampanya, kurumumuz tarafından yürütülen farklı kampanyalar ile birleştirilmeyecektir.

• Odeabank personeli ve ortak hesaplar bu kampanyadan yararlanamayacaktır.

• Odeabank kazanılmış haklar saklı kalmak kaydıyla ve önceden bilgi verilmesi suretiyle bu kampanyayı uzatma, kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı tek taraflı olarak sonlandırma hakkını saklı tutar.