Kampanyalar

Odeabank Müşterisi Olan Sodexo'lulara 250 TL'ye Varan Yemek Çeki Hediye

21 Mart - 21 Nisan 2022 tarihleri arasında ilk kez Odeabank müşterisi olan Sodexo kullanıcılarına 250 TL’ye varan Sodexo Club yemek çeki hediye edilecektir.

Bu kampanya sona ermiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Kampanya Koşulları

Kampanya Şartları

  • Kampanyadan yararlanabilmeniz için Sodexo kanallarından paylaşılan link üzerinden Odeabank hesap açılışı başvuru formunun tamamlanması gerekmektedir. Odeabank Web sitesi açıldıktan sonra farklı sayfalara geçiş yapıldığından kampanyaya katılım sağlanmayacaktır.
  • Kampanya yalnızca 21.03.2022 - 21.04.2022 tarihleri arasında ilgili kanallardan yapılacak başvurular için geçerli olacaktır.
  • Sodexo Club içerisinde kampanya görselini gören kullanıcılar görsele tıkladığında Sodexo üzerindeki kampanya detay sayfasına yönlendirilecektir. 21.03.2022 - 21.04.2022 (saat 23:59’a kadar) tarihleri arasında tüm Sodexo kanallarından (web site banner, uygulama banner, SMS, email, push notification, kampanya sayfası) iletilecek Odeabank hesap açılışı başvuru form sayfası linki üzerinden Odeabank müşterisi olanlar 100 TL Sodexo mobil yemek çeki kodu almaya hak kazanacaktır. Gönderilen link üzerinden başvuru gerçekleşmezse kampanyaya katılım gerçekleşmeyecektir.
  • Kampanya süresi içerisinde yanızca Sodexo kanalları üzerinden gelip Odeabank’ta müşteri olan ve 100 TL’lik Sodexo mobil yemek çeki kodu almaya hak kazanan kullanıcılar için 100 TL’lik Sodexo mobil yemek çeki kodu gönderimi, haftalık olarak bir önceki hafta müşteri olan kişilerin tespit edilmesiyle Odeabank tarafından SMS ile yapılacaktır.
  • Kampanyaya özel yönlendirme linki üzerinden gelen ve Odeabank müşterisi olan, müşteri olma tarihinden itibaren minimum 10 gün boyunca ve 22.05.2022 tarihinde hesabında minimum 10.000 TL ve üzerinde toplam varlık bulunduran kullanıcılar; aktif müşteri olarak sayılacak ve 150 TL değerindeki Sodexo mobil yemek çeki kodunu almaya hak kazanacaktır..
  • Sodexo kanalları üzerinden gelen kullanıcıların Odeabank müşterisi olduktan sonra aktif müşteri olmaları için geçerli kampanya süresi 21.03.2022 - 22.05.2022 olacaktır. Aktif müşteri olanlara ek 150 TL Sodexo mobil yemek çeki kodu Odeabank tarafından 23.05.2022 tarihinde sadece 1 defa paylaşılacaktır.
  • Kampanyaya katılan ve Sodexo mobil yemek çeki kodu almaya hak kazanan kullanıcılar ile paylaşılacak olan Sodexo mobil yemek çeki kodları 18/03/2023​ tarihine kadar geçerli olacaktır.
  • Odeabank hesabı açan ve aktif müşteri olan kullanıcıların, Odeabank tarafından iletilecek 100 TL ve 150 TL değerindeki Sodexo mobil yemek çeki kodlarını Sodexo uygulaması üzerinden aktive etmesi gerekmektedir. Yemek çeki kodunun tanımlanması için Sodexo uygulaması indirilerek, mobil çek girişi kısmından Odeabank müşteriye/aktif müşteriye temin ettiği yemek çeki numarasının girilmesi gereklidir. Tanımlama yapılan çekler Sodexo’nun üye ağında kullanılabilir hale gelecektir.
  • Kampanyadan her kullanıcı sadece 1 defa yararlanabilecektir.
  • Odeabank 250 TL'ye varan Sodexo mobil yemek çeki kodu kampanyasının düzenleyicisi ODEA BANK ANONİM ŞİRKETİ'dir. Bu kapsamda bu kampanyanın kullanıcılara duyurulmasına, kampanyaya ilişkin kullanıcı bilgilendirmelerinin yapılmasına ve kampanya kapsamındaki talep ve şikayetlerin yanıtlanmasına/karşılanmasına ilişkin olarak Sodexo’nun herhangi bir sorumluluğu bulunmamakta olup, kampanya koşullarının hatalı, eksik, yanıltıcı yapılmış olması ve/veya sair aykırılıklar halinde doğan tüm sorumluluk Odeabank’a ait olacaktır.
  • Kampanya ürünleri: 100 TL veya 150 TL’lik Sodexo mobil yemek çeki kodları
  • Odeabank - Sodexo 250 TL'ye varan Sodexo mobil yemek çeki kodu kampanyası, diğer Odeabank ya da Sodexo kampanyaları ile birleştirilemez.
  • Odeabank, hesap açarken yanlış bilgi veren, kampanyayı manipüle eden veya kampanyayı manipüle etmeye çalışan veya bu katılım koşullarını başka şekilde ihlal eden herhangi bir katılımcıyı kampanyanın dışında bırakma hakkını saklı tutar. Bu sebeple doğan zararlardan Sodexo’nun ve Odeabank’ın hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Sodexo Restaurant Pass Mobil Yemek Çeklerinin hatalı, amaç dışı ve kötü niyetli kullanılması sonucu oluşan ve oluşabilecek zararlarda, kullanıcı Sodexo’nun uğrayacağı zararları tazmin etmeyi kabul ve taahhüt eder.
  • Kampanyadan doğabilecek ihtilaflarda Türkiye Cumhuriyeti kanunları geçerlidir.
  • İşbu kampanya katılım koşulları, başka bir yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nce düzenlenen yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
  • Odeabank istediği takdirde bu kampanyayı uzatma ya da durdurma ve kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı tek taraflı olarak sonlandırma hakkını saklı tutar.
  • Kampanya ile ilgili soru ve talepleriniz​ için 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Sodexo uygulaması ve mobil yemek çeki kodlarının kullanımıyla​ ilgili sorularınız için de 444 72 77 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.