Kampanyalar

Oksijen Hesap’tan %53,00'e varan faiz oranı!

Oksijen Hesap’tan %53,00'e varan faiz oranı!

Kampanya Koşulları

Sadece başlangıçta değil, her zaman çok kazandıran Oksijen Hesap’a geç, rahat et.


Bankamızda ilk kez müşteri olacak kişilere özel sunulan Okaijen Dinamik Hesap ile birikimlerinizi %53,00'e varan faiz oranı ile değerlendirebilirsiniz. Oksijen Dinamik Hesap ilk tanımlama tarihinden 100 gün hoş geldin faizi sunar , 100 günün sonunda hoş geldin faizi süresi sona ererek hesap “Devam Faizi” ile otomatik olarak değerlenmeye devam eder. 


Oksijen Hesap ile, nakde ihtiyacınız vadesiz kullanım tutarına 7 gün 24 saat ulaşabilir, ister para çekebilir ister ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Oksijen Hesap, paranıza sürekli değer katarken hayatınıza da değer katıyor. TEMA Vakfı’na bağış yapabilmek için, ay boyunca Odeabank’taki gün sonu varlık büyüklüğünüzün 10.000 TL ve üzeri olması ve Oksijen Hesap’ınızdan tek seferde en az 2.000 TL işlem yapmanız gerekmektedir. 


Faiz oranları piyasa hareketlerine ve bakiye aralıklarına göre Banka tarafından aşağı veya yukarı yönlü güncellenebilir. Vadesiz hesapta kalacak ve vadeli hesapta değerlendirilebilecek minimum bakiye, Banka’nın takdirine göre belirli dönemlerde artırılabilir ve değiştirilebilir. Oksijen Hesap’taki bakiye hafta içi iş günlerinde gün boyunca hesapta kalır, gün sonu işlemleri sırasında faize tabi bakiyeye günlük faiz işletilir. Bankanın belirlemiş olduğu vadesiz alt limit tutarı için ilgili kanallarda duyurduğu alt limitler geçerli olup hesapta kalan vadesiz alt limite faiz işlemesi söz konusu değildir.