Kampanyalar

Ücretsiz canlı borsa verisi ve avantajlı komisyon oranıyla yatırımın merkezindesiniz!

Ücretsiz canlı borsa verisi ve avantajlı komisyon oranıyla yatırımın merkezindesiniz.

Kampanya Koşulları

Hisse Senedi

Borsa İstanbul’da Türkiye’nin en büyük şirketlerine yatırım yaparak birikimlerini değerlendirmek isteyen müşterilerimize kolay ve hızlı hesap açılışı, avantajlı komisyon oranları ve kuvvetli araştırma desteğini Odeabank ve Tacirler Yatırım işbirliğiyle sunuyor, gereksiz masraflardan kaçınarak yatırımlarınıza değer katmanıza yardımcı oluyoruz. Odea uygulaması üzerinden yapacağınız tüm hisse senedi alım/satım işlemleriniz için 10 binde 5* (%0.05) komisyon oranı sunuyoruz.

Hisse senedi alım satımı yapabilmek için yatırım hesabı açılışınızı Odea uygulamasından, websitesinden veya en yakın Odeabank şubesinden kolayca yapabilirsiniz. 

*Dijital kanallarımızdan müşteri olup, hisse senedi hesabını Odea uygulamasından açan müşterilerimizin uygulama üzerinden yapacağı işlemler için geçerlidir.

Ücretsiz Canlı Borsa Verisi

Odeabank Mobil ve İnternet Bankacılığı’na giriş yaparak ya da şubeniz ile iletişime geçerek dilediğiniz hisse senedinin verilerini anlık ve ücretsiz olarak takip edebilir, önem verdiğiniz hisse senetlerini gerçek zamanlı izleyerek planlarınızı oluşturabilir, hisse analizlerine ve performans grafiklerine ulaşabilirsiniz.

Canlı Borsa takibi, Türkiye’de hisse senedi alım ve satım işlemlerini bünyesinde toplayan Borsa İstanbul’un (BİST) mesai saatleri içerisinde gerçekleşen işlemleri ve meydana gelen değişimleri anlık olarak görmektir.

Odea’nın Canlı Borsa Arayüzünün ve Odea Uygulaması Üzerinden Hisse Senedi İşemleri Yapmanın Avantajları Nelerdir?

•    BIST piyasa verilerini anlık ve ücretsiz görüntüleme.
•    Favori hisse senetlerinizden oluşturabileceğiniz takip listesi.
•    Kişiselleştirilebilir ekran.
•    Temalara göre ayrılan hisse senetlerini kolayca takip.
•    Gelişmiş grafik yapısı üzerinden teknik analiz imkanı.
•    Hızlı işlem fonksiyonu ile daha kolay ve hızlı emir iletimi.
•    Güncel haber ve piyasa yorumları.

Hemen siz de Odea müşterisi olun, yatırımın merkezinde yerinizi alın. 

MÜŞTERİ OL