Kampanyalar

Yakınlarınızı Odea’ya davet edin, toplamda 10.000 TL nakit ödül kazanma şansını yakalayın!

Yakınlarınızı Odea’ya davet edin, toplamda 10.000 TL nakit ödül kazanma şansını yakalayın.

Kampanya Koşulları

• 4 Ekim 2023 - 30 Nisan 2024 tarih aralığında arkadaşlarını Odealı olmaya davet eden müşterilerimiz toplamda 10.000 TL nakit ödül kazanma şansı yakalayabilecektir. Davet edilen arkadaşı ise müşteri olma sürecini tamamladıktan sonra Odeabank’ın sunduğu en yüksek TL Vadeli Mevduat faiz oranından yararlanabilecektir.

• Müşterimizin, Odea Uygulaması (Mobil)>Daha Fazla>Arkadaşını Davet Et menüsünden özel davet kodunu oluşturması, Odea’ya davet edecek arkadaşı ile bu kodu paylaşması gerekmektedir.

• 30 Nisan 2024’e kadar arkadaşını davet etme, davet edilen kişinin Odealı olması ve Odea Uygulamasından paylaşılan ve kendisine iletilen kodun girilmesi adımlarının tamamlanması gerekmektedir.

• Davet edilen kişi, davet kodunu Odea Uygulaması (Mobil)> Daha Fazla>Arkadaşını Davet Et menüsünden girebilmektedir. Ödül hak kazanımı bu kodlar üzerinden takip edilerek gerçekleştirilecektir. Davet edilen kişinin kod girişi yapmamış olması halinde davet eden müşterimiz ödül kazanma hakkı elde edemeyecektir.

• Davet kodu sahibinin, davet ettiği her bir arkadaşından 1.000 TL nakit ödül kazanabilmesi için davet ettiği arkadaşının kod giriş tarihinden itibaren 30 gün boyunca ortalama ve 30. gün sonunda minimum 10.000 TL değerinde varlık bakiyesi tutması gerekmektedir.

• Davet kodu sahibinin ödül kazanabilmesi için davet ettiği arkadaşının müşteri olma tarihi ile kod giriş tarihi arasında maksimum 30 gün olmalıdır. Kod giriş tarihi ile müşteri olma tarihi arasındaki gün sayısı 30 günü geçen davetliler 10.000 TL varlık bakiyesi koşulunu sağlamış olsalar dahi davet kodu sahibi ödül kazanamayacaktır.

• Davet edilen kişi ilgili 30 günlük ortalama ve 30. Gün sonu varlık bakiyesi minimum 10.000 TL koşulunu sağlayamaması halinde davet kodu sahibi müşterimiz ödül kazanamayacaktır. (Örneğin; davet edilen müşterinin kod girmesiyle başlayan 30 günlük süreçte; ilk 20 gün boyunca 10.000 TL yatırım tutup, son 10 gün 0 TL yatırım büyüklüğü ile devam etmesi halinde, 30 gün ortalaması 10.000 TL olmadığı için ödül kazanılamayacaktır. Veya ilk 30 gün ortalama 10.000 TL varlık bakiyesine sahip olmasına ragmen 30. Gün sonu varlık bakiyesi 10.000 TL’nin altında ise ödül kazanılamayacaktır.)

• Davet kodu sahibinin nakit ödül kazanabilmesi için hesaplanan 30 gün, davetlinin kod giriş tarihinden itibaren ilk iş gününden itibaren hesaplanmaya başlanacaktır. (Örneğin davetli, davet kodunu Cumartesi günü girmişse bir sonraki Pazartesi gününden itibaren 30 günlük ortalama ve 30. Gün sonu bakiyesi hesaplanacaktır. Eğer davetli davet kodunu Pazartesi günü girmişse 30 gün hesaplaması direkt Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.)

• Varlık bakiyesi içerisinde vadeli, vadesiz mevduat, yatırım fonları, hisse senedi, tahvil, eurobond ve bono ürünlerindekiler bakiyelerin toplamı sayılacaktır.

Davet edilen müşterimiz müşteri olma sürecini tamamladıktan sonra açacağı TL Vadeli Mevduat hesapları için sunulacak avantajlı faiz oranı, piyasa koşullarına göre değişebilecektir. Müşteri olunca açılacak ilk TL Vadeli Mevduat hesabı için geçerli olacaktır.

• Kampanya kapsamında davet kodu sahibi en fazla 10 kişi için ödül kazanabilecek olup, kazanılabilecek maksimum ödül tutarı 10.000 TL’dir.

• Davet edilen müşterimizin gireceği geçerli ilk kod sayılacaktır, sonradan kod değiştirilemeyecek farklı bir kod girmesi mümkün olmayacaktır.

• Davet kodunun bu kampanyanın geçerli olduğu 4 Ekim 2023 - 30 Nisan 2024 tarih aralıkları dışında kullanılması halinde herhangi bir kazanım söz konusu olmayacaktır.

• Kampanya, davet edilen 5.000 yeni müşteri ile sınırlandırılacak olup bu sınıra ulaşılması halinde durdurulacaktır. Davet eden müşterimize nakit ödül yüklemesi, davet edilen müşterilerimizin kampanya koşulunu yerine getirmesi sonrası ilk 3 iş gününde yapılacaktır.

• Odeabank personeli davet kodu kullanarak arkadaşlarını davet edebilir ancak nakit ödül kazanamayacaktır.

• Odeabank istediği takdirde bu kampanyayı uzatma, kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı tek taraflı olarak sonlandırma hakkını saklı tutar.