Değerli Müşterimiz,

Bilgi Sistemleri ve Elektronik Bankacılık Hizmetleri Yönetmeliği gereği, İletişim Merkezi’nden yapacağınız işlemler için 01 Ocak 2021 tarihinden itibaren Dijital kanal parolası kullanmanız gerekecektir.

Dijital kanal parolanızı almak için www.odeabank.com.tr İnternet Bankacılığı ya da Mobil şubemizden aşağıdaki adımları izleyerek kanal kullanıcı olabilirsiniz.

İnternet Şube;

• İnternet tarayıcınızdan www.odeabank.com.tr adresine girerek “İnternet Şubesi- Kayıt Ol- TC Kimlik numarası ile Kayıt Ol” seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
  • Parolanızı oluşturabilmeniz için TC kimlik kartınızın yanınızda olması gerekmektedir.
  • Parola oluşturma esnasında bankaya kayıtlı cep telefonu numaranıza kimlik doğrulama amacıyla SMS kodu gönderilecektir. Cep telefonu numaranız güncel değilse, 444 8 444 İletişim Merkezi’mizden veya şubelerimizden destek alabilirsiniz.
  • Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra 6 haneli parolanızı oluşturabilir ve bu parolayı 01 Ocak itibariyle İletişim Merkezi işlemlerinizde kullanabilirsiniz
  • 01 Ocak 2021’den sonra İnternet ve Mobil bankacılık kanallarında girişte sorun yaşamamanız adına İnternet Bankacılığı kayıt işleminden sonra “İnternet Bankacılığı - Başvurular- Güvenlik Sorusu” alanından kişisel güvenlik sorunuzu ve cevabınızı oluşturmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Mobil Şube;

• Akıllı telefonunuzun uygulama mağazasından Odeabank Mobil’i cep telefonunuza indirdikten sonra, “Parola Al-TC Kimlik Numarası ile” seçeneğini işaretleyerek gerekli bilgileri doldurduktan sonra 6 haneli parolanızı oluşturabilirsiniz. Parolanızı oluşturabilmeniz için TC kimlik kartınızın yanınızda olması gerekmektedir.
  • Parola oluşturma esnasında bankaya kayıtlı cep telefonu numaranıza kimlik doğrulama amacıyla SMS kodu gönderilecektir. Cep telefonu numaranız güncel değilse, 444 8 444 İletişim Merkezi’mizden ve şubelerimizden destek alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için 444 8 444.

Sağlıklı günler dileriz.